Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Fans til Dembele: Velkommen til Arsenal

Nyheder: Af Sajad Koftan - 3. august 2018




Barcas Ousmane Dembele prøver ikke ligefrem at skjule sin begejstring for Arsenal-spillerne, efter at den tidligere Dortmund-spiller, blev fotograferet sammen med London-klubbens stjerner - et billede som endda blev lagt på Instagram.

Og efter en noget skuffende første sæson hos catalanerne, hvor flere uheldige skader satte en stopper for franskmandens udvikling, kan kantspilleren være på vej væk fra FC Barcelona, for at starte på en frisk.

Derudover har tilgangen af Malcom ikke gjort sagen bedre for den franske landsholdsspiller, hvor sidstnævnte angiveligt skulle være utilfreds med Barca-ledelsens beslutning om at hente en direkte konkurrent til den tidligere Rennes-spiller.

Nu hævder flere eksperter og medier i England, efter at have set billedet på Instagram, hvor Barca-spilleren hænger ud med sine måske kommende kollegaer i London, at Dembeles tid i Barca er forbi.

Selve billedet blev lagt ud af Arsenal-stjernen, Pierre-Emerick Aubameyangs far, hvor det hyggelige selskab jo bestod af Dembele selv, Aubameyang, Alexandre Lacazette, Henrikh Mkhitaryan og Matteo Guendouzi.

Faderen til Aubameyang skrev følgende tekst til Instagram-billedet, som kan ses nedenfor

- Meget glad for at være iblandt familie og vores gutter.

Arsenals fans: Dembele bliver vores

Også Arsenals fans er begejstrede for billedet og især Dembele, hvor franskmanden jo sender et signal ved at omringe sig blandt Arsenal-spillere.

Se et par af Arsenal-fansenes reaktioner her på Twitter

Arsenals fans: Dembele bliver vores

Arsenals fans: Dembele bliver vores

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Fans til Dembele: Velkommen til Arsenal

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder