Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Roma: Steven Nzonzi er bedre end Malcom

Transfermarked - 18. august 2018




I AS Roma er man fortsat negativ. Den italienske klub har nærmest ikke bestilt andet end at sende stikpiller og svine FC Barcelona til siden Malcom skiftede til Camp Nou. Roma havde ellers en mundtlig aftale med spilleren, men intet var underskrevet.

Siden da har Roma blandt andet hvisket Malcoms navn ud af FC Barcelonas startopstilling i den indbyrdes kamp i USA og lagt en video op med nyindkøbet Steven Nzonzi, hvor de i et kort øjeblik viser F16-fly, som beskytter flyet, der rent hypotetisk transporterede Nzonzi for at sikre, at han kommer sikkert frem. Det var naturligvis et udklip fra en film - men princippet forklarer det meget godt.

Nzonzi og Malcom er to vidt forskellige spillere, men AS Romas sportsdirektør Monchi havde alligevel lyst til at gå ud og fortælle, at Nzonzi er en bedre fodboldspiller en Malcom blot for at stikke lidt til Barcelona - for til trods for Monchis tydelige kvaliteter som sportsdirektør, så er det en fuldstændig umulig sammenligning.

Monchi var også manden, som forklarede, at AS Roma muligvis ville lægge sag an mod Bordeaux for at gå fra deres aftale. Den franske klub gjorde dog intet ulovligt, da ingen dokumenter var underskrevet og der derfor ikke var nogen bindende aftale før FC Barcelona kom ind i billedet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Roma: Steven Nzonzi er bedre end Malcom

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder