Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Barca åbner kampene i USA

Nyheder - 18. august 2018




Det kom som et chok, da det spanske fodboldforbund pludselig præsenterede en 15-årig aftale med Relevant Sports som går ud på, at nogle af de spanske La Liga-kampe skal afvikles på amerikansk grund for at promovere den spanske fodbold i USA og for at øge amerikanernes interesse i fodbolden.

Målet er, at man over de 15 år øger antallet af kampe på amerikansk grund stille og roligt, men endnu er der ikke kommet en officiel udmelding omkring hvilke kampe der er tale om ej heller hvilken kamp der bliver den første, som spilles i USA.

Nu kan Marca dog fortælle, at der er seriøs interesse for at afvikle Real Betis mod FC Barcelona i USA som den første kamp. Kampen er programsat til den 16./17. marts 2019 og kan gå hen og blive historisk såfremt den udpeges som den første spanske La Liga-kamp i USA.

Der er dog mange faktorer, som spiller ind. Som bekendt er FC Barcelona med i Champions League og Copa del Rey hvorfor der ofte er tre kampe i ugen og her vil en lang rejse til USA på ingen måde gavne. På den anden side er Real Betis med i Europa League og hvis de formår at kvalificere sig til kvartfinalerne, så kan det også spille ind i forhold til om kampen skal være den første i USA.

Desuden er kampen den 16./17. marts den første efter en pause med landskampe hvilket på ingen måde hjælper spillerne, som netop har været ude at rejse med landsholdet og pludselig skal på en ny, lang tur over Atlanten.

Selvom det ikke er bekræftet, at Real Betis' hjemmekamp mod FC Barcelona rykkes til USA, så er det en kamp, som er oppe at vende og det kan vare noget tid før man får svar på hvilken/hvilke kamp(e) der bliver rykket til USA. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca åbner kampene i USA

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder