Annonce


Annonce

Annonce

Medie: PSG har kontaktet Barca og Rakitic

Transfermarked - 21. august 2018




Umiddelbart lader det ikke til at Ivan Rakitic er i gang med at pakke sin kuffert og rejse til Paris, men omstændighederne kan få den store betydning, at kroaten skal finde sig en ny adresse 1.000 kilometer nord for Barcelona.

Flere spanske medier nævner i disse dage, at Paris Saint-Germain er meget interesseret i Rakitic. Så interesseret, at de er klar til at gå all in på ham denne sommer. De ønsker sig endnu en kvalitetsspiller til midtbanen og pilen peger på Rakitic.

Hvis PSG banker på døren i Barcelona, så skal de ikke forvente at snuppe Rakitic billigt. Først og fremmest skal den franske klub overtale kroaten om et skifte og derefter kan de indløse hans frikøbsklausul hvorefter Barcelona ikke kan stoppe skiftet. Det så man med Neymar, som blev overtalt af PSG og dernæst købt fri.

PSG er interesseret i Busquets og Rakitic - men ønsker kun én af dem. Busquets har en aftale med Barcelona om en kontraktforlængelse og derfor må det siges, at Rakitic er tættest på et skifte af de to, selvom han er langt væk.

Desuden erfarer Marca, at FC Barcelona har gjort det klart: Klubben vil under ingen omstændigheder forhandle, men de er også klar over, at hvis en klub overtaler spilleren og betaler frikøbsklausulen på 125 millioner euro (932 millioner danske kroner), så kan Barcelona intet stille op.

Sport melder, at PSG har fortalt både Barcelona og Rakitic, at man er interesseret, men endnu er der ikke kommet et bud. Barcelona selv er interesseret i Rabiot og på den måde kan det ske, at der i øjeblikket forhandles om en bytteordning, hvor penge helt sikkert også er involveret. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: PSG har kontaktet Barca og Rakitic

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder