Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Valverde: VAR-systemet tog fejl med Lenglet

La Liga: Af Sajad Koftan - 24. september 2018




FC Barcelonas cheftræner, Ernesto Valverde, var hurtig til at forsvare Clement Lenglet, efter at sidstnævnte havde fået tildelt det røde kort i en kontroversiel nærkamp - hvor det omdiskuterede VAR-system også blev taget i brug af kampens dommer.

Lenglet blev nemlig sendt tidligt i bad, efter en episode som involverede Gironas, Pere Pons, hvor Barca-forsvarsspillerens albue var i kontakt med Pere Pons i en "ikke-naturlig position", som det bliver kaldt.

Catalanernes træner var efterfølgende klar i mælet, da han skulle kommentere på hændelsen og udvisningen.

- Det røde kort ændrede naturligvis kampens videre forløb, hvor vi var uheldige med at indkassere et mål i slutningen af første halvleg, sagde træneren.

- Udvisningen ændrede meget for os, hvor vi ikke var gode nok til at slå tilbage og vinde.Jeg har ikke set episoden i fjernsynet endnu, og måske viser det sig at Lenglets albue var for højt oppe.

- Men det må være historiens første røde kort, hvor den udviste spiller samtidig får en undskyldning fra modstanderen, som Pons jo gav til Lenglet.

- Retfærdigheden skal jo findes gennem VAR, selvom jeg tror det modsatte skete i denne situation. Selvfølgelig kan der have været kontakt. Men Lenglet var ikke aggressiv på nogen måder, fortsatte Valverde.

- Det var mere et frispark begået af Pons, hvis dommeren jo skulle have dømt noget, sagde træneren til mediet SPORT. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde: VAR-systemet tog fejl med Lenglet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder