Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Romano: AC Milan har spurgt til Lenglet

Transfermarked - 15. december 2023




Clement Lenglet er fanget i ingen-mands-land lige for tiden. Han er udlejet til Aston Villa men spiller ikke så meget, som han havde ønsket sig, og i Barca kan man ikke bruge ham. Derfor er beskeden klokkeklar: Han skal sælges. Og nu har AC Milan angiveligt banket på døren, melder journalsiten Fabrizio Romano.

Det heldige for Barca og Lenglet er, at AC Milan er villige til at hente Lenglet allerede til januar og ikke først til sommer. I denne sæson har Lenglet slet ikke spillet i Premier League mens det blevet til 450 minutter i Conference League. Derfor er det ikke lige frem hans form, som har fået AC Milan til at øjne ham - men nok nærmere den kvalitet, som han trods alt besidder trods manglende spilletid.

I Barca er man absolut ikke i tvivl om, at hvis AC Milan vil have ham til januar, så skal der forhandles så man kan lukke en aftale hurtigt. Det vil være uventede penge for Barca at modtage midt i sæsonen, da planen hele tiden har været, at Lenglet skulle spille i Aston Villa frem til sommer og først derefter sælges.

Taget Barcas nuværende situation i betragtning vil det være gode penge at få til januars transfervindue. Klubben vil have Vitor Roque til at lande om ganske få uger og samtidig håber Xavi på, at klubben kan hente en midtbanespiller. Men det kræver penge - og det kan Barca måske få fra AC Milan, hvis de køber Lenglet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Romano: AC Milan har spurgt til Lenglet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder