Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Clement Lenglet rykker til Aston Villa

Transfermarked - 1. september 2023




Handlen er på plads. Clement Lenglet er hermed fortid i FC Barcelona. Klubben melder i dag, at den franske midtstopper skifter tilværelsen ud med Aston Villa. Igennem hele sommeren har Barca forsøgt at finde ham en ny klub, men det skulle altså først være til sidst i transfermarkedet, at han accepterede et tilbud.

FC Barcelona skriver, at man er nået til enighed med Premier League-klubben således at Lenglet returnerer til England efter at han i sidste sæson tørnede ud for Tottenham, som egentlig også var interesseret i at købe ham fri, men hans høje løn gjorde transferen kompliceret.



Helt konkret rykker Clement Lenglet nu til Aston Villa og spiller frem til den 30. juni 2024. Der er ingen købsoption i aftalen hvilket betyder, at Barca om et år står i totalt samme situation og skal finde ham en ny klub, da hans kontrakt med Barca løber frem til sommeren 2026. Til gengæld vil hans løn til den tid være faldet og det vil åbne flere døre.

Lenglet har spillet 160 kampe for FC Barcelona siden han kom til klubben fra Sevilla. Han har scoret syv mål og lagt op til tre. I sidste sæson blev det til 35 kampe for Tottenham. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Clement Lenglet rykker til Aston Villa

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder