Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Nu forhandles der om Clement Lenglet!

Transfermarked - 30. august 2023




FC Barcelona har Jules Koundé, Ronald Araujo, Andreas Christensen og Iñigo Martinez - men det er Clement Lenglet, som denne sæson tjener flest penge i forsvaret. Faktisk er han blandt de bedst lønnede spillere i truppen og det har styr betydning.

Siden Joan Laporta overtog styringen i klubben har han forsøgt at mindske lønningerne og hos Lenglet er det ikke lykkes endnu. Lenglet accepterede under sin seneste kontraktforhandling med Josep Bartomeu at udskyde noget af sin løn og den udskudte løn skal han have denne sæson hvorfor han skal modtage hele 16 millioner euro. Det er langt over sine kollegaer.



Det vil Barca naturligvis gerne undgå, da Lenglet slet ikke figurerer i planerne hos Xavi for fremtiden. Barca har derfor talt med mange klubber i håbet om, at de kan finde en køber og det ser endelig ud til at lykkes. Fabrizio Romano melder således, at Aston Villa og FC Barcelona endegyldigt har åbnet forhandlinger for Clement Lenglet.

Lenglets eget håb har hele sommeren været, at han skulle blive i Europa. Han har ikke været til at lokke med Saudi Arabiens penge selvom de har budt på ham. Den seneste uges tid forlød det dog at han havde åbnet døren for araberne - men det var kun på grund af manglende tilbud fra europæiske klubber, der kunne matche eller komme tæt på hans nuværende løn.

Det kan Aston Villa angiveligt og nu er der altså forhandlinger og det skal gå hurtigt. Transfervinduet lukker meget snart. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nu forhandles der om Clement Lenglet!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder