Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

FIFA diskuterer La Ligas USA-kampe på fredag

La Liga - 24. oktober 2018




La Liga-chefen Javier Tebas er tændt på idéen om at sende spanske La Liga-kampe til udlandet for at promovere den spanske liga og samtidig tjene flere penge. Samme idé glæder dog ikke det spanske fodboldforbund og det forventes da også at blive afvist af FIFA på et møde denne fredag.

FIFA-præsidenten Gianni Infantion er på RFEF's side i forhold til at afslå idéen om at sende spanske La Liga-kampe til USA. Den første kamp stod til at skulle være FC Barcelonas udekamp mod Girona til januar, men det forventes slet ikke at blive til noget.

Ved mødet fredag hedder punkt 5,3 'La Liga-kampe uden for Spanien i 2018/2019'. Her vil selve idéen blive diskuteret ligesom man vil drøfte om der er grundlag for at kunne se FC Barcelona og Girona til USA. Der er nemlig også regler for hvor meget restitution spillerne skal have og med rejser frem og tilbage til USA kan det gå hen og blive et problem.

Desuden skal FIFA også tale om muligheden for at stifte et såkaldt 'Mini VM', hvor der skal være otte deltagende nationer hvert andet år. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


FIFA diskuterer La Ligas USA-kampe på fredag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder