Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Dembélé kom 25 minutter for sent til kampen i går

Champions League - 25. oktober 2018




Efter at have startet inde i sæsonens første ni kampe, har Ousmane Dembélé måtte se til fra bænken fra start i de fire seneste kampe. I går blev der også til et bænkplads for franskmanden, som da heller ikke udviste særlig stor interesse for at vise sig frem.

Ifølge Cuatro kom Dembélé nemlig hele 25 minutter for sent til kampen mod Inter. Samtlige spillere blev bedt om at møde ind klokken 19.00. Alle mand stod klar, men Dembélé manglede og han dukkede altså først op en halv times tid senere. På dette tidspunkt var Valverde allerede klar over, hvordan opstillingen skulle stå, så det var ikke derfor, at Dembélé blev vraget. Til gengæld kan det have gjort indflydelse på Valverdes indskiftninger i løbet af kampen. Her kom Dembélé altså ikke ind.

Det er ingen hemmelighed, at Dembélé har en tendens til at komme for sent til arrangementer og træningspas. Ved Andrés Iniestas afsked i sidste sæson kunne Piqué afsløre, at det er en god ting at man kan kommunikere i truppen over WhatsApp-gruppen, fordi Dembélé altid kommer for sent.

Søndag er der El Clásico på Camp Nou og lørdag er der pressemøde med Ernesto Valverde. Her er det helt sikkert, at cheftræneren får et spørgsmål vedrørende Dembélés forsinkede ankomst til opgøret mod Inter i en kamp, hvor catalanerne virkelig skulle tage fat i hinanden for at levere en præstation uden Lionel Messi. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dembélé kom 25 minutter for sent til kampen i går

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder