Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Barca gør klar til megabud på Harry Kane

Transfermarked - 10. december 2018




Luis Suárez fylder 32 år om en måneds tid og derfor har han selv udtalt, at det er helt normalt, at klubben kigger sig om efter en ny spidsangriber. Det har klubben været i færd med i noget tid og man har derfor blandt andet fuldt Tottenhams Harry Kane.

Harry Kane kommer til Camp Nou i morgen når Tottenham skal forsøge at hente tre point i jagten på at komme videre fra Champions Leagues gruppespil. Her får FC Barcelona lov til at se ham fra tætteste hold, da han blandt andet figurerer på listen over mulige indkøb.

Således melder Mundo Deportivo, at FC Barcelona gør klar til at byde voldsomme 200 millioner euro for den 25-årige angriber. Det svarer til 1,5 milliarder kroner - altså 'blot' 22 millioner euro færre end hvad Paris Saint-Germain betalte for Neymar sommeren 2017.



Luis Suárez er ved at være oppe i alderen og samtidig bøvler han oftere med sit ene knæ, som han tidligere har fået behandling. Det er en uheldig kombination, som måske kan betyde at han må trække håndbremsen lige pludselig. Derfor vil FC Barcelona være forberedt og man ønsker altså at gå ud på markedet og hente en stor spiller ind.

Engelske medier fastholder desuden teorien om, at Tottenham næppe kan holde på alle de store profiler på grund af det enorme økonomiske sprøjt de førte ind i projektet af et nyt stadion, som fortsat ikke er klar. Det nye stadion skulle egentlig være klar efter et par kampe i denne sæson, men vi er allerede nået til december og Tottenham skal fortsat spille sine hjemmekampe på Wembley, som ifølge Danny Rose har mistet sin 'glød' efter at holdet har spillet mange kampe på det store stadion.

25-årige Harry Kane har spillet 233 kampe for Tottenham og scoret 153 mål. I 2017/2018 spillede han 48 kampe og scorede imponerende 41 mål. I denne sæson er han hidtil oppe på 20 kampe og 13 mål. Han scorede blandt andet på Wembley mod FC Barcelona, da catalanerne vandt 4-2. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca gør klar til megabud på Harry Kane

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder