Annonce


Annonce

Annonce

Harry Kane ser frem til Barcelona-møde

Champions League - 31. august 2018




Tottenham er klar til at bygge videre på deres udvikling i Europa. I sidste sæson spillede de en god turnering, men måtte se sig slået af Juventus i kvartfinalen. Englænderne er igen med i Champions League og i gruppespillet skal de to gange spille mod FC Barcelona.

- Det er en forrygende lodtrækning. Kampe på populære stadions som Camp Nou og San Siro - det er en virkelig god lodtrækning, fortæller Harry Kane ifølge Tottenshams hjemmeside og fortsætter:

- Du vil spille de store kampe mod de store hold og denne lodtrækning giver os muligheden som klub for igen at blive testet mod de bedste.

- Vi viste folk i sidste sæson, at vi kan lege med på dette niveau, specielt når du kigger på kampene mod Real Madrid, som senere vandt turneringen.

- Barcelona bliver en anderledes test, men at spille på Camp Nou mod nogle af verdens bedste spillere... Det bliver fantastisk.

- PSV bliver svær; et storhold fra Holland og ikke mindst Inter, som har en stor historie. Som sagt er der tale om en god lodtrækning, afslutter Harry Kane, som uden tvivl er manden, der skal få nettet til at blafre for Spurs såfremt de vil videre fra gruppespillet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Harry Kane ser frem til Barcelona-møde

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder