Annonce


Annonce

Annonce

Messi: Jeg kunne aldrig forestille mig dette

Nyheder - 18. december 2018




Lionel Messi modtog i dag sin femte Guldstøvle som bevis på, at han i sidste sæson var europæisk topscorer. 34 ligamål lavede han undervejs i sæsonen og det var altså nok til at det var ham, som i dag modtog Guldstøvlen. Selv er han beæret over at modtage prisen og han havde aldrig forestillet sig al den succes, som han har opnået.

- Jeg drømte om, at blive professionel fodboldspiller og få succes, men jeg kunne aldrig have forestillet mig al denne succes. Jeg elsker fodbold og jeg nyder at arbejde hårdt for verdens bedste klub med de bedste holdkammerater. De gør alt lettere, forklarede Messi, da han modtog Guldstøvlen.

- Jeg takker Gud for at jeg har det godt. Jeg bliver nødt til at være påpasselig med min krop, så jeg kan fortsætte ned af samme vej.

Lionel Messi så naturligvis med i går, da FC Barcelona blev sat sammen med Lyon i Champions Leagues ottendedelsfinale. Det knyttede han også en kommentar til.

- Det bliver to komplicerede kampe. Det er måske ikke det stærkeste hold på papiret, men når kampene skal spilles så ved vi, at det bliver kompliceret. De spillede godt mod et af verdens bedste hold, Manchester City, så det er et hold, der kan gøre livet svært for os.

- Der er stadig tid til februar før kampene skal spilles, så vi må se, hvad der sker. Det bliver helt sikkert svært.

- Vi har Umtiti og flere franskmænd på holdet og Malcom, som kender den franske liga, så vi skal sørge for at studere dem godt før vi mødes, afsluttede Messi.

Messi og holdkammeraterne er på banen igen lørdag aften når Celta Vigo kigger forbi Camp Nou. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi: Jeg kunne aldrig forestille mig dette

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder