Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Puyol beskytter Piqué i Griezmann-sagen

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 19. juni 2018


Puyol beskytter Piqué i Griezmann-sagen

Gerard Piqué foreslog Antoine Griezmann, at han skulle melde ud om sin beslutning igennem en dokumentar. Noget, som franskmanden tog til sig og som efterfølgende har sat pisset i kog hos den catalanske ledelse.

I dag bekræftede Barcelonas Jordi Mestre, at Bartomeu skal 'afhøre' Piqué og Umtiti, da de muligvis kendte til Griezmanns beslutning før ledelsen. Piqué fortalte dog at han ringede til ledelsen og fortalte om beslutningen straks som han havde den, men den tror Bartomeu og co. ikke på.

Nu har Puyol været ude og forsvare Piqué, som også har fået stor kritik af Barcelonas fans, da han foreslog dokumentaren og dermed hjalp Griezmann til at få Barcelonas ledelse til at vente længe på en beslutning.

- Folk kan tænke, at Piqué havde indflydelse på Griezmann. Men sådan er det ikke; slet ikke. Beslutningen blev taget af Griezmann selv.

- Jeg ser det ikke som en dårlig ting, at Piqué var med til at producere dokumentaren. Beslutningen var stadig taget af Griezmann. Det er en vigtig beslutning og det er svært for andre at skabe en indflydelse på den endelige beslutning, fortæller Puyol.

Desuden kom Puyol også kort ind på Neymar:

- Vi taler om en stor spiller; en af verdens bedste fodboldspillere. Jeg foretrækker at have ham i Barcelona end Real Madrid.

- I forhold til hans fremtid, så må man vente lidt endnu. Der er stadig meget af sommeren tilbage. Det bliver ikke let for ham at forlade PSG, men vi har flere gange set, at ting, der nærmest var umulige, alligevel blev gjort mulige, fortæller Puyol slutteligt.
Læs også
- Piqué: Svært altid at spille som Barcelona
- Direkte: Se Messis og Piqués pressemøde
- I dag taler Messi og Piqué med pressen
- Gerard Piqué jagter vildt mål
- Madrilensk avis: Piqué er verdens bedste i forsvarsspiller


Ugens mest læste

Seneste nyheder