Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcelona afviser Nantes-bud på Douglas

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 1. juli 2018


Barcelona afviser Nantes-bud på Douglas

Douglas Pereira er ikke i med i planerne hos hverken Ernesto Valverde eller Benfica i den kommende sæson. Derfor vender han tilbage til FC Barcelona denne sommer, men det er bestemt ikke fordi, at han får en ny chance i klubben.

Ledelsen samt trænerteamet er ikke i tvivl om, at Douglas skal aflastes og finde sig en ny arbejdsgiver. Derfor har klubben valgt at afvise Nices bud, da de kun ønskede at leje Douglas. Det ønsker Barcelona ikke, da de ikke ser en fremtid med ham på Camp Nou. Han skal sælges, og han skal sælges denne sommer.

Nice tilbød at leje Douglas i to sæsoner samtidig med at betale 50 procent af hans løn. Det var dog ikke nok til at overbevise den catalanske ledelse, som uden tøven takkede pænt nej tak. De seneste to sæsoner har budt på lejeophold for Douglas - først hos Sporting Gijon, som betalte brasilianerens fulde løn og siden hos Benfica. Portugiserne stod for 75 procent af Douglas' løn.

Hvis FC Barcelona ikke formår at finde en køber til Douglas, så er de klar på at udleje ham hvis en klub tilbyder at betalte mindst 75 procent af hans løn.
Læs også
- Officielt: Douglas udlejet til Sivasspor
- Douglas er tæt på tyrkisk klub
- Endelig viser et hold interesse for Douglas
- Benfica ville af med Douglas sidste måned
- Endelig fik Douglas sin ligadebut


Ugens mest læste

Seneste nyheder