Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Cury: Jeg sagde, at Douglas ikke var god nok

Transfermarked - 6. maj 2023




Den nu 32-årige Douglas spillede i FC Barcelona fra 2014 til 2019 og blev aldrig nogen succes. Mange undrede sig over købet i sin tid og efter han begyndte at få lidt spilletid her og der gik det hurtigt op for folk, at han slet ikke havde niveauet til at følge med i en storklub som Barca.

Oprindeligt stod Barca klar til at betale 12 millioner euro for Douglas, da de hentede ham i São Paulo, men den daværende Barca-scout Andre Cury sørgede for at prisen kun var på 4 millioner euro. Endvidere fortæller Cury, at han forklarede Barca, at Douglas ikke havde niveauet.

- Jeg fortalte Barca, at Douglas ikke havde niveauet til at spille for dem. Den tekniske stab var dog allerede klar til at betale 12 millioner euro for ham, men jeg blev nødt til at få prisen ned og så fik de ham til 4 millioner euro.

- At arbejde i Barca er ikke let. Alle ting er komplicerede i klubben. Der er altid politik med inde over og der er aldrig fred til at udføre en opgave fra start til slut, fortæller Andre Cury.

Douglas' ophold i Barca blev aldrig succesfuldt og i dag er han klubløs efter at han blev frigjort fra sin Besiktas-kontrakt i 2022. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Cury: Jeg sagde, at Douglas ikke var god nok

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder