Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Barcelona har købt Malcom

Transfermarked - 24. juli 2018




Så er det bekræftet. FC Barcelona har købt Malcom fra Bordeaux og udstyrer ham med en fem-årig kontrakt, som løber frem til slutningen af sæsonen 2022/2023. Han var ellers centimeter fra at kunne kalde sig AS Roma-spiller i aftes, men Barcelona handlede hurtigt og inden for 24 timer lukkede de handlen.

FC Barcelona fortæller, at klubben har betalt 41 millioner euro for Malcom. Derudover er der inkluderet 1 millioner euro i variabler, som endnu ikke er oplyst med ord. Malcom lander i dag i Barcelona og klokken 20.00 får han taget billeder foran det store klublogo.

Onsdag er det tid til lægetjek før han straks drager til USA for at knytte sig til truppen, som allerede er på vej til Amerika.

Selve præsentationen af Malcom nævnes ikke, og det forventes heller ikke at han får en decideret præsentation på Camp Nou, da truppen netop nu rejser til USA før man skal til Marokko og spille den spanske Supercup mod Sevilla. Straks efter venter Gamper-kampen, hvor spillerne én efter én bliver præsenteret for klubbens fans. Dét kan blive hans velkomst, men det kan også ske, at klubben strikker en præsentation sammen mellem Sevilla-kampen og Gamper-kampen. Det er endnu uvist. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barcelona har købt Malcom

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder