Annonce


Annonce

Annonce

Manolas sviner Malcom før nattens brag

International Champions Cup - 31. juli 2018




Malcom sagde ja. Bordeaux sagde ja. Roma var klar. Flyet var klar. Men i sidste øjeblik brød handlen sammen. Inden der var underskrevet en kontrakt, dukkede FC Barcelona op i billedet og kaprede Malcom for næsen af Roma selvom Bordeaux havde bekræftet handlen for offentligheden. Men når der ikke er skrevet under på noget, er aftalen således ikke bindende.

Det var man godt og grundig sure over i Rom, hvor sportsdirektør Monchi efterfølgende var ude og forklare situationen og afsluttede med at man muligvis ville tage sagen i retten. Hvis sagen kommer for retten har Roma dog intet at have sin sag i, da der altså ikke var underskrevet nogle papirer forud for skiftet.



Klokken 04.05 natten til onsdag mødes FC Barcelona og AS Roma i Amerika. Og det er med Malcom på banen, som ikke skal forvente særlig meget af Roma-spilleren Manolas.

- Jeg aner ikke hvem Malcom er. Før han skrev under med Barcelona vidste han ikke engang selv hvad han hed. Der er ingen grund til at hilse på ham. Han ville ikke til Roma, så må han jo tage til Barcelona, fortæller Manolas ifølge Goal forud for kampen i nat.

Det bliver spændende at se om de to spillere hilser på hinanden når de to mandskaber mødes i nat. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Manolas sviner Malcom før nattens brag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder