Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Thiago enig med Real Madrid!

Transfermarked - 10. august 2018Medie: Thiago enig med Real Madrid!

© Getty Images


Thiago Alcantara har længe været sat i forbindelse med et skifte tilbage til FC Barcelona, men det lader ikke til at ske i dette transfervindue. Bayern München har hele tiden gjort det klart, at de gerne vil sælge Thiago hvis det rigtige bud kommer.

Nu melder Onda Cero og AS, at Real Madrid er enig med Thiago om et skifte. Nu skal Real Madrid blot forhandle med Bayern München og hvis de to klubber kan enes om en pris, så kan Thiago meget vel være på vej til Real Madrid, melder de to medier.

Det er Real Madrids nye cheftræner Julen Lopetegui, som er interesseret i at tilknytte Thiago til sin midtbane. Julen Lopetegui har været spansk landstræner og gav en masse spilleminutter til Thiago og træneren skulle angiveligt have været hovedårsagen til at Thiago har sagt ja til at skifte til Real Madrid.

Mens Barcelona var interesseret i Thiago lød prisen på mellem 50-80 millioner euro. Samme prisklasse nævnes netop nu, hvor Real Madrid angiveligt er i gang med at forhandle med Bayern München. Madrilenerne ser gerne Thiago komme på holdet efter som at man har sendt Mateo Kovacic til Chelsea på en lejeaftale og netop nu forlyder det også at Luka Modric er på vej til Inter. Derfor mangler man fylde på midtbanen og her peger pilen altså på Thiago.

Skiftet virker umiddelbart til at være urealistisk, da Thiago har en fortid i Barcelona og meget gerne vil tilbage til Catalonien, men man har set vildere ting i fodboldens verden, så det vil bestemt ikke overraske hvis Real Madrid får fingrene i Thiago. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

13 min. Ronald Koeman: "Barca gør det godt. Jeg ...
1 t. I morgen vil Joan Laporta holde et stort...
1 t. Stefan Mitros far: "Som far bliver jeg n...
3 t. Den tidligere Barca-keeper, Jasper Cille...
4 t. Sergio Busquets' prioritet er at blive i...
5 t. FC Barcelonas trænerstab er ikke i tvivl...
6 t. Til sommer er planen lige nu at hente Ya...
7 t. FC Barcelona er allerede i avancerede fo...
8 t. FC Barcelona modtog et bud fra en Premie...
8 t. Ugens La Liga-hold ifølge SofaScore: Mam...

Ugens mest læste

Seneste nyheder