Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Busquets: Alle spillere i Spanien står sammen

Nyheder - 23. august 2018




Sergio Busquets deltog i går ved et møde, hvor klubkaptajner fra flere La Liga-klubber deltog mens også præsidenten for spillerforeningen David Aganzo var med. Busquets gjorde det klart, at man ikke vil spille fodbold i USA.

- Vi står alle sammen. Foreningen er rigtig stærk og vores præsident sagde, at vi alle er på samme bølgelængde. Det er en vej, som vi alle ønsker at gå og vi tror på, at det er bedst for fodbolden (ikke at spille i USA, red.), fortæller Busquets i en video, som spillerforeningen har udgivet.

Præsidenten Aganzo gjorde det samtidig klart, at man ikke kan udelukke en strejke i spansk fodbold såfremt La Liga ikke vælger at rive kontrakten med Relevant Sports over. Kontrakten er skrevet under og løber i 15 år, men spillerne i La Liga har ikke lyst til at spille spanske ligakampe på amerikansk grund.

Det er en kæmpe sag, som kører i spansk fodbold og man har næppe hørt det sidste til den. Ligachefen Javier Tebas nævnte, at man kan øge TV-værdien ved at spille kampe i udlandet og at sponsorer fra udlandet kan komme tættere på spansk fodbold. Det er altså pengene, som ligaen går efter ved at afvikle spanske ligakampe i USA.

Sergi Roberto og Sergio Busquets (anførere i Barcelona) repræsenterede FC Barcelona på gårsdagens møde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets: Alle spillere i Spanien står sammen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder