Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arthur, Coutinho og Malcom udtaget for Brasilien

Landskampe: Af BarcelonaFC.dk - 21. september 2018


Arthur, Coutinho og Malcom udtaget for Brasilien

Brasiliens landstræner har i dag udtaget sit mandskab til de kommende landskampe mod Saudi Arabien og Argentina. Her er der glæde at spore i FC Barcelona-lejren, da Malcom er ny mand på listen.

Arthur fik sin brasilianske landsholdsdebut i seneste udtagelse og nu er turen kommet til Malcom. Han er sammen med Arthur og Philippe Coutinho udtaget til det stærke mandskab, som skal op mod Saudi Arabien og Argentina, som højst sandsynligt bliver uden Lionel Messi.

Brasiliens trup
Alisson, Ederson, Felipe, Danilo, Fabinho, Alex Sandro, Marcelo, Marquinhos, Miranda, Militao, Pablo, Casemiro, Arthur, Walace, Fred, Augusto, Coutinho, Everton, Firmino, Jesus, Malcom, Neymar og Richarlison.

Richarlison fik i den grad et gennembrud i Brasiliens seneste kamp og har fået genvalg. Desuden er Coutinho fast mand på mandskabet mens Arthur kæmper sin kamp for at komme fast ind i startopstillingen. Malcom får nu chancen for at snuse til det øverste selskab allerede før han for alvor har fået chancen i Barcelona.

Kampen mod Saudi Arabien afvikles den 12. oktober kl. 20.45 mens kampen mod Argentina spilles den 16. oktober klokken 19.45.

Malcom blev skadet i træningen for nyligt, men forventes snart at få det grønne lys og er derfor udtaget til landsholdet.
Læs også
- Video: Hjemme hos familien Malcom
- Malcom: Vi tager til Bernabeu med selvtillid
- Medie: Barca vil bytte Malcom for Willian
- Lazio overvejer at leje Malcom
- Stem: Skal Barca sælge Malcom?


Ugens mest læste

Seneste nyheder