Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pique: Det er altid min skyld

Nyheder: Af Sajad Koftan - 8. oktober 2018


Pique: Det er altid min skyld

Gerard Pique har været med til lidt af hvert for det catalanske storhold, FC Barcelona. Forsvarsstjernen var endnu en gang midtpunktet, da Barcelona fik hentet et point hjem fra Valencia, hvor især Barcas forsvar har fået en del kritik dagen derpå.

- Jeg har det glimrende fysisk, sagde Pique om sin egen præstation, da mediet SPORT fik talt med stjernen.

- Det er korrekt at jeg begik en stor fejl mod Leganes, men jeg har det godt, fortsatte Pique.

- Mange mennesker håber at se mig fejle i kampene og det er selvfølgelig altid Piques skyld, når vi indkasserer et mål. Denne holdning gælder ikke kun i Madrid.

- Da jeg er kritisk overfor medierne, håber man at jeg begår en fejl så de kan få ram på mig. Journalisterne nyder det i øjeblikket, selvom de burde komme ud af deres grotter og nyde solen istedet for, sagde Pique med en klar og direkte opfordring til de journalister, som er igang med en smædekampagne, ifølge centerforsvareren.

- Men det er forståeligt, da det er en del af spillet. Det er naturligt at jeg altid havner på forsiderne, da jeg jo er veteranen på holdet, som altid er åbenmundet. Bagsiden er at jeg bliver udstillet, når tingene går mindre godt.

- Man er nødt til at vænne sig til det. Vigtigst er det at vi vinder og hvis vi samtidig holder nullet, er det endnu bedre, sagde Pique til mediet.

Pique indrømmede at Barcas defensiv skal forbedres, eftersom catalanerne har indkasseret otte mål i de seneste ni La Liga-kampe.
Læs også
- Pique: Ramos skulle have haft rødt
- Yaya Touré stikker til Piqué
- Piqué og Lenglet har fundet godt sammen
- Pique: Valverde gør et fantastisk arbejde
- Medie: Piqué henter Vilanovas søn til FC Andorra


Ugens mest læste

Seneste nyheder