Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Positiv attitude fra Malcom trods manglende spilletid

Truppen: Af BarcelonaFC.dk - 10. oktober 2018


Positiv attitude fra Malcom trods manglende spilletid

Malcom ankom til FC Barcelona i sommerens transfervindue efter det, som må have været nogle hektiske transfertimer for brasilianeren. Han var egentlig på vej til AS Roma og flybilletten var bestilt ligesom Roma-fans stod klar i lufthavnen.

I stedet dukkede FC Barcelona op og bød på ham før kontrakten med AS Roma var underskrevet og så skiftede han i stedet til Camp Nou. Der er uden tvivl tale om, at klubbens har set ham som en god signing. Malcom er ikke en spiller, som Ernesto Valverde bad om, og derfor har han ikke fået meget spilletid.

I løbet af 11 kampe har han spillet 25 minutter og er desuden blevet sorteret fra de seneste tre kampe. Valverde har andre planer, men Malcom er blevet vejledt utrolig godt uden for banen - en forskel, som man netop nu ser mellem ham og Arturo Vidal, selvom der findes en forskel mellem de to scenarier.

På intet tidspunkt har Malcom brokket sig over den manglende spilletid. Han er rolig uden for banen, træner hårdt og håber på at få sin chance snart. Hos Vidal var der irritation at finde over at blive vraget til opgøret mod Tottenham, men det kom som følge af en rigtig god kamp mod Athletic Bilbao, hvorfor han altså har vist sig frem og har noget at have sin irritation i.

Malcoms attitude er dog et eksempel for andre spillere. Og heldigvis for ham har han i dag en masse at smile over, da han trods manglende spilletid i sin klub er blevet udtaget for Brasiliens A-landshold.
Læs også
- Video: Hjemme hos familien Malcom
- Malcom: Vi tager til Bernabeu med selvtillid
- Medie: Barca vil bytte Malcom for Willian
- Lazio overvejer at leje Malcom
- Stem: Skal Barca sælge Malcom?


Ugens mest læste

Seneste nyheder