Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu bekræfter: Valverde har kontrakt til 2020

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 22. oktober 2018


Bartomeu bekræfter: Valverde har kontrakt til 2020

Ernesto Valverde har sjældent haft en uge med ros fra FC Barcelonas tilhængere. Han har ikke formået at overbevise kritikerne gennem spillet på banen og selvom The Double blev vundet sidste år, så hænger fadæsen i Rom stadig fast i hovederne på FC Barcelonas fans.

Valverdes kontrakt løber frem til slutningen af denne sæson og derefter skal parterne vurdere, om de vil gøre brug af optionen på at forlænge i endnu en sæson. Præsident Josep Maria Bartomeu hentyder dog til at Valverde altså har en kontrakt frem til 2020 hvilket betyder, at også næste sæson bliver med ham som træner.

- Jeg vil gerne præcisere det, som jeg også sagde for nogle uger siden. Valverde har en kontrakt for denne sæson og næste sæson. Der er en klausul i kontrakten som gør, at der skal betales en straf såfremt kontrakten bliver brudt. Kontrakten løber til 2020, det er der ingen tvivl om.

- Valverde leverer et godt stykke arbejde. Den første sæson var fremragende, udover det, som skete i Rom, men vi er glade for Valverde. Han har et godt hold med gode spillere og vi er glade. Han er en intelligent træner og han kender til både konceptet og spillestilen her i klubben, fortalte Bartomeu i et interview med Catalunya Radio i dag.

Alt tyder altså på, at Valverde også tager næste sæson med. Bartomeu forklarer tydeligt, at der er tale om en kontrakt der indeholder både denne sæson og næste sæson. Bryder én af parterne kontrakten, skal der betales en ukendt bøde.
Læs også
- Munir: Valverde måtte ikke spille mig
- Valverde: Messi er fra en anden galakse
- Valverde vil prioritere Champions League
- Valverde: Opstilling var en nødvendig risiko
- Mestre: Alt kan ske med Valverde


Ugens mest læste

Seneste nyheder