Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Valverde: Folk gav ikke nok kredit

La Liga - 28. januar 2022




Ernesto Valverde vandt La Liga to gange samt Copa del Rey og den spanske Super Cup, men for nogle mennesker var det ikke nok, fortæller han, og henviser til i dag, hvor man kan se, hvor svært det egentlig er at vinde La Liga.

I et sjældent interview valgte Valverde at tage bladet fra munden og svare på alle spørgsmål. Han kom ind på hans egen tid i Barca og forklarede desuden hvorfor han tog en pause fra fodbolden.



- Vi vandt La Liga to gange og det var godt, men for nogle mennesker var det ikke godt nok. Jeg var i klubben i to og et halvt år og i tre ud af tre forsøg vandt vi vores Champions League-gruppe med en kamp i hånden. Vi havde ikke engang brug for den sidste kamp.

- Både jeg og teamet værdsatte vores arbejde og resultater, men noget andet er de folk, som mener, at det var let. Man kan jo bare kigge på hvordan tingene ser ud i dag. Jeg tager ofte temperaturen på tingene og når man forlader et sted, så går man videre til næste kapitel. Til gengæld har man behov for mere tid når man forlader en klub som Barca.

Valverde blev senere fyret af Bartomeu hvorefter Ronald Koeman kom ind. Laporta gjorde det hele tiden klart, at Koeman fortjener al respekt, men at han ikke er den træner, som præsidenten vil køre videre med. Hollænderen blev da også fyret for at gøre plads til Xavi, som i dag får ro og tid til at opbygge holdet igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde: Folk gav ikke nok kredit

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder