Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lenglet har løst Barcelonas dyre problem

Nyheder - 1. november 2018
Lenglet har løst Barcelonas dyre problem

Clement Lenglet havde næppe forventet at have spillet 10 kampe på nuværende tidspunkt i sæsonen. Samuel Umtiti og Gerard Piqué er det faste makkerpar foran Marc-André ter Stegen, mens Umtitis skade har sendt Lenglet på banen og han har vist sig fra en utrolig flot side.

Godt nok startede det sløvt fra Lenglet, da han mod Girona fik chancen og så rødt efter en halv times tid. Men siden da har han taget skeen i den anden hånden og stormet ind på holdet uden at se sig tilbage. Den flotte stime af kampe blev i går toppet med det første mål, da han scorede mod Leonesa.

På Wembley mod Tottenham i Champions League spillede han en utrolig koncentreret kamp sammen med Piqué. Og lige siden har man mødt Valencia, Sevilla, Inter og Real Madrid og det har været den ene flotte præstation efter den anden.

Overordnet set lader det til, at Clement Lenglet har løst FC Barcelonas dyre problem. Han er udset som tredjevalg bag Piqué og Umtiti, men Barcelonas tredjevalg har før i tiden aldrig været lige så skarp som Lenglet. Det må konstateres efter de seneste præstationer fra franskmanden.

Jeremy Mathieu, Thomas Vermaelen, Marlon og Yerry Mina har alle fået chancen og selvom Vermaelen har været meget skadet, så har Lenglet vist et højere niveau end samtlige nævnte spillere. Alle spillere blev købt ind (Marlon, hentet op) som tredjevalg uden for alvor at vise højt niveau. Priserne på spillerne har vist sig at være noget højere end det spil Barcelona fik retur.

Lenglet er blot 23 år og har derfor masser af fremtid i sig.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder