Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi talte med Valverde om Malcom

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 9. november 2018


Messi talte med Valverde om Malcom

Når en fodboldspiller ikke får meget spilletid på banen, så kan der være flere årsager til det. Ernesto Valverde har altid påpeget, at Malcom gør det godt til træning, men at han har så mange angribere, at mindst én bliver nødt til at blive sorteret fra.

Valget har hele sæsonen stået på Malcom, som dog har holdt sig rolig og yderst professionel. Derfor betød målet mod Inter rigtig meget, da han nærmest ingen spilletid har fået, men alligevel formåede at score efter to minutter på banen. Nu viser det sig, at Messi havde en samtale med Valverde dagen inden opgøret mod Inter.

Ifølge Mundo Deportivo talte Messi med Valverde om Malcom i Milano dagen inden kampen mod Inter. Valverde forsikrede, at der ingen problemer var mellem de to, og da Malcom blev sendt på banen dagen efter scorede han kampens første mål bare to minutter efter sit indhop til stor jubelscene på bænken. Flere af spillerne stormede fra bænken og ud til Malcom for at give ham et stort kram.

På lægterne var der også glæde at spore hos blandt andet Messi, Umtiti og Munir, som altså ikke var med til kampen. Det bliver derfor spændende at se, om Malcoms mål har givet Valverde et større problem i forhold til hvem han skal udtage. Truppen til kampen mod Real Betis bliver udtaget efter lørdagens træning.
Læs også
- Medie: Barca vil bytte Malcom for Willian
- Lazio overvejer at leje Malcom
- Stem: Skal Barca sælge Malcom?
- Barca modtager kæmpe bud på Malcom fra Kina
- Guangzhou Evergrande holder øje med Malcom


Ugens mest læste

Seneste nyheder