Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Agent bekræfter Dembélés svære tid

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 13. november 2018


Agent bekræfter Dembélés svære tid

Ousmane Dembélé har været i meget modvind de seneste uger. Primært fordi han ikke formår at levere varen på banen og fordi han ikke lader til at være professionel uden for banen. Siden Inter-kampen på Camp Nou har der været to store historier om franskmanden, og hans egen agent bekræfter den ene.

- Dembélé spiller for en storklub og træner Valverde værdsætter ham. Det samme gør Frankrigs landstræner Deschamps og jeg ved, at sportsdirektør Eric Abidal er meget glad for, hvad Dembélé leverer og han ved, at han træner godt, forklarer han til RMC Sports og følger op:

- Heldigvis ved Dembélé, hvordan han skal tackle situationerne. Ofte bliver der opfundet historier, men vi er klar over, at Dembélé skal forbedre sig. Det er meget normal for en person på hans alder.

- Folk er hele tiden efter ham. De snakkede om, at han var sent på den til Inter-kampen, men hans egen træner afviste det. Nu har vi problemet med hans sygdom; det er sandt, at han kontaktede klubben lidt for sent, men han var syg. Han havde ikke sovet hele natten, han var træt og udmattet og derfor missede han træningen. Det overrasker mig, at folk tvivler på hans ærlighed.

- Dembélé har ingen tvivl omkring sin fremtid i Barcelona. Han fortsætter med at arbejde hårdt.

Dembélé var ikke udtaget til den seneste kamp mod Real Betis - umiddelbart fordi, at han kontaktede klubben for sent og derfor blev straffet. Nu er han udtaget til det franske landshold til de kommende to landskampe.
Læs også
- Barca afventer Dembélé og Messi før El Clásico
- Umtiti: Dembele er fucking vild
- Officielt: Dembélé skadet i 15 dage
- Dembélé første mand til at score i alle turneringer
- PSG-træner: Dembele er ikke rigtig klog


Ugens mest læste

Seneste nyheder