Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Puyol sætter ord på Dembélés situation

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 15. november 2018


Puyol sætter ord på Dembélés situation

Landsholdspausen kommer højst sandsynligt på et perfekt tidspunkt for Ousmane Dembélé. Han blev vraget til den seneste kamp hjemme på Camp Nou mod Real Betis og holdkammeraterne i FC Barcelona er irriteret over, at han ikke tager sin fodbold mere seriøs.

Der er tale om, at han af og til kommer for sent (bekræftet af Piqué) og så er der hele situationen med hans sygdom, hvor han først kom i kontakt med klubben halvanden time efter træningen startede for at fortælle, at han ikke ville dukke op.

Det kulminerede i en straf fra cheftræner Ernesto Valverde, som slet ikke udtog Dembélé til kampen mod Real Betis. Nu er han samlet med det franske landshold og kan få lidt afstand til det hele i Barcelona. Carles Puyol har sat et par ord på situationen.

- Jeg ved ikke hvordan omklædningsrummet er nu til dags, men det er klart, at alle skal forsøge at hjælpe Dembélé. Man skal også huske på, at når man er ung, så kan man hurtigt miste overblikket over, hvad man har og hvor man er og så lader man det ofte passere, fortæller Puyol.

Dembélé er blot 21 år men kæmper med at spille regelmæssigt samtidig med at han kæmper for at komme ind i systemet i Barcelona, hvor han ofte ikke formår at tilpasse sig Valverdes system. Om han bliver udtaget til kampen mod Atletico Madrid bliver altså et spændende spørgsmål.
Læs også
- Barca afventer Dembélé og Messi før El Clásico
- Umtiti: Dembele er fucking vild
- Officielt: Dembélé skadet i 15 dage
- Dembélé første mand til at score i alle turneringer
- PSG-træner: Dembele er ikke rigtig klog


Ugens mest læste

Seneste nyheder