Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Puyol sætter ord på Dembélés situation

Nyheder - 15. november 2018Puyol sætter ord på Dembélés situation

Landsholdspausen kommer højst sandsynligt på et perfekt tidspunkt for Ousmane Dembélé. Han blev vraget til den seneste kamp hjemme på Camp Nou mod Real Betis og holdkammeraterne i FC Barcelona er irriteret over, at han ikke tager sin fodbold mere seriøs.

Der er tale om, at han af og til kommer for sent (bekræftet af Piqué) og så er der hele situationen med hans sygdom, hvor han først kom i kontakt med klubben halvanden time efter træningen startede for at fortælle, at han ikke ville dukke op.

Det kulminerede i en straf fra cheftræner Ernesto Valverde, som slet ikke udtog Dembélé til kampen mod Real Betis. Nu er han samlet med det franske landshold og kan få lidt afstand til det hele i Barcelona. Carles Puyol har sat et par ord på situationen.

- Jeg ved ikke hvordan omklædningsrummet er nu til dags, men det er klart, at alle skal forsøge at hjælpe Dembélé. Man skal også huske på, at når man er ung, så kan man hurtigt miste overblikket over, hvad man har og hvor man er og så lader man det ofte passere, fortæller Puyol.

Dembélé er blot 21 år men kæmper med at spille regelmæssigt samtidig med at han kæmper for at komme ind i systemet i Barcelona, hvor han ofte ikke formår at tilpasse sig Valverdes system. Om han bliver udtaget til kampen mod Atletico Madrid bliver altså et spændende spørgsmål.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

399,- DKK

Spar 46%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

365,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder