Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Rafinha ude i seks måneder

Skader - 4. december 2018




FC Barcelona har i dag bekræftet, at brasilianske Rafinha med succes er blevet opereret i knæet efter at have revet sit forreste korsbånd over. Klubben bekræfter, at han er ude i seks måneder.

Dr. Ramon Cugat stod bag operationen, som altså foregik helt uden komplikationer. Dermed er Rafinha færdig for sæsonen, da han med seks måneder på sidelinjen ikke når at vende tilbage til kamp.



Det er ikke første gang, at Rafinha er ude i længere tid. I 2015 var han ude i 202 dage svarende til lidt over et halvt år mens han i 2017 var ude i hele 290 dage. Han var på jagt efter en ny klub i sommers, men der kom ikke gode tilbud ind af døren ligesom Inter trak sig tilbage fra deres gentlemen-aftale. Derfor blev Rafinha i klubben og havde planer om at finde sig en ny klub når transfervinduet åbner til januar, men den drøm kommer næppe til at gå i opfyldelse nu hvor han er ude i et halvt år.

Rafinha har døjet med mange skader og har derfor altid fået brudt sin rytme. Han har spillet et par kampe i Messis fravær og fik også anden halvleg mod Atletico Madrid, men efter kampen kunne lægerne konstatere, at han igen havde pådraget sig en slem skade. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Rafinha ude i seks måneder

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder