Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Carles Aleña forfremmet til førsteholdet

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 4. december 2018


Officielt: Carles Aleña forfremmet til førsteholdet

Carles Aleña er nu officielt førsteholdsspiller. Han har trænet med og spillet med et par gange, men først nu er han officielt en del af førsteholdet. Det sker efter at FC Barcelona har registreret ham i La Ligas databse som værende førsteholdsspiller.

Grunden til, at det sker netop nu, er fordi, at Rafinha er færdig for sæsonen. Han blev i dag opereret og er ude i seks måneder hvorfor han ikke vender tilbage i denne sæson. Derfor har FC Barcelona klappet Aleña på skulderen og registreret ham på førsteholdet.

Han får nummer 21 (førsteholdet går til 25, men han har spillet i nummer 26) og overtager dermed det ledige trøjenummer siden André Gomes rykkede til Everton i sommers. Aleña er hermed den ottende spiller til at bære nummer 21 efter Robert Prosinecki, Luis Enrique, Liliam Thuram, Alexandr Hleb, Dmytro Chygrynskiy, Adriano og altså senest Gomes.

Med nummer 26 på ryggen scorede Aleña sit første mål på Camp Nou for FC Barcelona. Det skete søndag aften hvor han scorede til 2-0 i sejren over Villarreal. Det var hans 10. kamp for førsteholdet (fem i La Liga og fem i Copa del Rey). Han fik sin debut i 2016/2017-sæsonen mod Hercules og forventes også at komme i spil i morgen aften når Leonesa kommer på besøg i Copa del Rey.

Du kan købe en trøje med Aleña og 21 bagpå ved at trykke her


Officielt: Carles Aleña forfremmet til førsteholdet
Læs også
- Ajax pønser på at hente Carles Aleña
- Aleña: Jeg vil være en del af fremtidens hold
- Aleña: Ændringer ingen undskyldning
- Aleña: Det er en drøm at score på Camp Nou
- Skader åbner døren for Denis Suarez og Carlos Aleña


Ugens mest læste

Seneste nyheder