Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién ønsker Carles Aleña tilbage

Transfermarked - 23. marts 2020
Setién ønsker Carles Aleña tilbage

© Real Betis


Den 28. december - for godt tre måneder siden - blev Carles Aleña enig med Real Betis om en lejeaftale for resten af sæsonen og den gode nyhed for Barca var, at man formåede at ekskludere en købsoption i kontrakten hvorfor Betis ikke har ret til at trykke på en knap og købe ham fri til sommer såfremt de ønsker de.

Barca har derfor fuld kontrol over situationen og til sommer ventes de at hente Aleña tilbage, da Quique Setién ifølge Sport har planer med midtbanespilleren. Umiddelbart står man til at sælge Rakitic og/eller Vidal. Det giver plads i truppen til Aleña, som Setién har holdt godt øje med.

Arturo Vidal er afstand den eneste midtbanespiller, som løber i dybden og derfor peger pilen på, at det bliver Rakitic, som sendes ud af huset til sommer så man kan bibeholde det uforudsigelige spil fra Vidal kombineret med Aleña, som også er stærk til at løbe i dybden og ikke mindst bryde kæderne med sine afleveringer og løb.

Setién har set noget, som han mener kan være brugbart for spillet i næste sæson og derfor tyder alt på, at Barca henter Aleña hjem fra lejeaftalen i Betis. Men først skal Barca præsentere planen for Aleña - for han vil helt sikkert ikke tilbage til Barca bare for at sidde på bænken igen.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder