Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Carles Aleña vil væk til januar

Transfermarked - 30. december 2020
Medie: Carles Aleña vil væk til januar

©


Carles Aleña får ikke meget spilletid under Ronald Koeman og derfor har han sat sin agent på arbejde. Agenten er blevet bedt om at finde Aleña en ny arbejdsgiver - forhåbentligt kun for en stund. Midtbanespilleren er klar over, at der snart sker store ændringer på Camp Nou når en ny præsident ankommer.

I forbindelse med at klubben får ny præsident meget snart, håber Aleña stadig på at kunne slå igennem i Barca. Men i første omgang håber han på, at han kan finde en klub, som ønsker at leje ham for resten af sæsonen hvorfor han gerne vil væk allerede til januar, hvor transfervinduet åbner. Der er nemlig en plan bag.

Hvis han bliver i Barca og sidder på bænken i resten af sæsonen, så får han ikke vist sig selv frem for Barcas næste træner efter Koeman. Men hvis han lader sig udleje og får spilletid, øger han sine egne chancer for at vise sit talent frem. Præsidentkandidaterne taler meget stille om Koeman, men på intet tidspunkt har man fået fornemmelsen af, at hollænderen er første prioritet hos nogle af kandidaterne.

Ifølge RAC1, som breaker nyheden, er Getafe interesseret i at leje Aleña, men der er også muligheder rundt om i Europa. Med 44 kampe for Barcas førstehold fordelt udover fem sæsoner, er det da også på tide at Aleña får set sig om efter en ny mulighed. Han bliver 23 år om under en uge og ønsker derfor regelmæssig spilletid.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder