Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca og Getafe enig om Aleña

Transfermarked - 5. januar 2021
Avis: Barca og Getafe enig om Aleña

©


Carles Aleña er ikke Ronald Koemans favoritspiller. Det kan tydeligt ses på midtbanespillerens minutter i denne sæson. Han har kun deltaget i to ligakampe samt tre Champions League-kampe og nu er han tæt på at lade sig udleje til Getafe.

Koeman gjorde det hurtigt klart for Aleña, at han gør klogt i at finde sig et hold, som ønsker at leje ham, da han ikke skal forvente mange minutter i Barca. Nu meddeler Sport, at Barca og Getafe har lagt i forhandlinger om en lejeaftale og da det er i begges interesse er man allerede langt fremme i forhandlinger.

I Spanien tales der generelt om en lukket aftale, hvor det nu kun handler om, at Getafe skal forhandle det økonomiske aspekt af aftalen med Aleña. Det forventes ikke at skabe problemer og derfor kunne en handel meget vel blive offentliggjort allerede i denne uge. Aleña håber på, at han kan spille sig varm i Getafe og komme retur til Barca til sommer, hvor aftalen ventes at udløbe.

Sport meddeler ydermere at der ikke er tale om en aftale med købsoption for Getafe. Altså kan madrilenerne ikke købe Aleña fri når sæsonen slutter - medmindre man forhandler en sådan aftale på plads med Barca.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder