Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Barca sender Aleña til Getafe

Transfermarked - 6. januar 2021
Officielt: Barca sender Aleña til Getafe

© Eric Alonso - Getty Images


Så er det en kendsgerning. Carles Aleña kan endelig se frem til mere spilletid. Således er Barca og Getafe blevet enig om en lejeaftale for resten af sæsonen og baseret på aftalen har Barca ingen planer om at miste Aleña helt. Madrilenerne får nemlig ingen købsoption med i aftalen - til gengæld varetager de spillerens løn i perioden.

Aleña har ikke fået den spilletid som ønsket i Barca og selv med skader og rotationer på holdet har det været tørt med spilleminutter og derfor satte han sin agent på arbejde for at finde en klub, der var villig til at leje ham for resten af sæsonen. Flere klubber meldte sig til, men hans prioritet var at blive i La Liga.

Ved at blive i La Liga fortsætter han sin kendskab til den spanske fodbold, som han håber på, at han kan bruge fremadrettet i Barca såfremt han til sommer ser en ny chance i klubben.

Aleña har i alt spillet 43 kampe for Barca med tre mål til følge. I denne sæson er det blevet til to kampe i ligaen samt tre kampe i Champions League - i alt kun én startplads er det blevet til.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder