Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Malcom udgik med en ankelskade

Skader - 6. december 2018




Malcom fik lov til at starte på banen i går og var udset til at spille hele kampen, men sådan skulle det ikke gå. Ernesto Valverde havde denne gang valgt at lade Malcom spille kampen til ende, men i stedet blev brasilianeren slået tilbage af en skade.

Malcom scorede et mål i 4-1-sejren over Cultural Leonesa, men var ikke i stand til at spille kampen til ende. Han pådrog sig nemlig en ankelskade og da Ernesto Valverde havde benyttet alle sine indskiftningsmuligheder, måtte FC Barcelona spille kampen til ende med bare 10 mand på grønsværen.



Straks efter kampen kunne FC Barcelona meddele, at Malcom havde pådraget sig en ankelskade. Hvor længe han er ude vides endnu ikke, men klubben fortæller, at han bliver testet i dag og så vil der komme nyt. Han forventes dog ude i et par uger, forlyder det.

Malcom var tydeligvis irriteret og ked af situationen, og han forlod da også banen i tårer. Hans drøm er at triumfere i FC Barcelona og for at overbevise Valverde, handler det om at være klar og slå til. Han slog til i går med sit mål, men det er et skridt tilbage med skaden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Malcom udgik med en ankelskade

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder