Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca modtager kæmpe bud på Malcom fra Kina

Transfermarked: Af Emil Mozart Hansen - 18. december 2018Barca modtager kæmpe bud på Malcom fra Kina

I sommerens transfervindue hentede FC Barcelona brasilianske Malcom til klubben fra franske Bordeaux. Den teknisk stærke kantspiller har langsomt bevæget sig ind i varmen i FC Barcelona. Flere gode præstationer de seneste par måneder har medført, at udenlandske klubber har fået interesse i at hente ham.

Det spanske medie AS skriver, at FC Barcelona har modtaget et bud på 65 mio. euro for Malcom. Buddet kommer fra Kina, hvor flere kinesiske klubber længe har holdt øje med den 21-årige brasilianer. Den kinesiske klub Guangzhou Evergrande, hvor den tidligere FC Barcelona-spiller Paulinho til daglig spiller, har givet udtryk for, at Malcom er en spændende spiller.

Det vides endnu ikke, om det er Guangzhou Evergrande, som har sendt buddet på 65 mio. euro afsted til FC Barcelona, men den rige kinesiske klub har før sendt enorme bud afsted for at hente store navne til kinesisk fodbold.

FC Barcelona hentede Malcom i Bordeaux for 40 mio. euro, så et salg af brasilianeren for 65 mio. euro vil give en enorm profit. Ernesto Valverde har dog givet udtryk for, at han er glad for Malcom, så det er ikke sikkert, at han er interesseret i at lade ham skifte, selvom beløbet er gigantisk.
Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10 Børn

679,- DKK

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

689,- DKK

Spar 26%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder