Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi og Suárez bombarderer Europa

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 15. januar 2019


Messi og Suárez bombarderer Europa

Lionel Messi og Luis Suárez er ekstremt tætte venner uden for banen og inde på banen overfører de deres gode energi til hinanden. De to angribere er klart det mest dødbringende angreb i Europa når man tager de to mest scorende fra hvert hold og sætter deres mål sammen.

31 mål har Messi og Suárez scorer til sammen i La Liga. Tættest på kommer Cavani/Neymar og Mbappé. Neymar og Cavani har begge scoret 11 mål mens Mbappé har scoret 14 mål. Tager man to af dem rammer de altså 25 mål hvilket er seks færre end Messi og Suárez. Inkluderer man de tre angribere, har de scoret 36 mål i Ligue 1 - men det er stadig færre end FC Barcelonas angreb hvis man inkluderer Dembélés syv mål. Det giver i alt 38 ligamål.

I England er to angreb i øjeblikket næsten 10 mål fra Messi og Suárez. Harry Kane og brandvarme Son Heung-min står på 22 mål og det samme antal står Mohamed Salah og Sadio Mané på. Pierre-Emerick Aubameyang og Alexandre Lacazette står på 21 mål.

I Tyskland har Paco Alcácer og Marco Reus til sammen scoret 23 mål mens Cristiano Ronaldo og Mario Mandzukic sammen har nettet 22 gange.

Med Messis og Suárez' mange mål, har intet hold i La Liga scoret flere end dem. Sevilla og Celta Vigo har begge scoret det samme antal, 31.
Læs også
- Neymar om Messi: Vi var frygtindgydende sammen
- Griezmann: Messi er nummer 1
- FIFA 20: Messi mister stor konkurrent
- Twitter: Messi skal have Ballon D´or
- Messi brødfodrer hjemløse i Argentina


Ugens mest læste

Seneste nyheder