Annonce


Annonce

Annonce

Pique: Ramos skulle have haft rødt

Copa del Rey: Af Sajad Koftan - 7. februar 2019




Hvis det stod til FC Barcelonas forsvarsstjerne, Gerard Pique, skulle Real Madrids anfører, Sergio Ramos, være blevet sendt tidligt i bad, da giganternes møde fandt sted på Camp Nou onsdag aften i Copa del Rey-semifinalerne.

Ramos fik det gule kort allerede efter 10 minutter af opgøret og kunne herefter være blevet udvist efter at den tidligere Sevilla-spiller, som jo efterhånden at vandt til at se rødt, i mere end én forstand, herefter gik hårdt til værks i et par aktioner mod både Luis Suarez og Arthur.

Selvom Pique mener at dommeren, Antonio Mateu Lahoz, gjorde det godt, er Barca-manden ikke i tvivl om at Ramos slap billigt.

- Dommeren gjorde det godt kampen igennem, sagde Pique til mediet SPORT.

- Men Ramos skulle have haft rødt kort, men det kan vi ikke gøre noget ved nu, sagde stjernen.

Pique var derudover tilfreds og glad for præstationen fra Malcom - selvom Lionel Messi var førsteprioritet lige nu, eftersom catalanerne skal prøve kræfter med Athletic Bilbao på søndag.

- Jeg har fulgt Messis seneste udvikling, hvor det går godt. Der er heldigvis gode nyheder, sagde Pique.

- Vi håber at Messi er klar til søndagens kamp på San Mames, for vi har brug for at han er klar, sluttede den tidligere Manchester United-spiller af. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pique: Ramos skulle have haft rødt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder