Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Søster: Griezmann er knust

Transfermarked - 21. marts 2019




Antoine Griezmann havde en stor drøm i sommers, da han efter flere måneders spekulationer valgte at blive i Atletico Madrid fremfor at skifte til FC Barcelona, som havde givet ham et tilbud. Drømmen var at vinde Champions League.

Men i dag, under et år senere, er Griezmann så knust, at han nu skal tænke over fremtiden igen. Atletico Madrid slog Juventus med 2-0 på Wanda Metropolitano, men Simeones defensiv tilgang til returkampen kostede dem dyrt og de tabte 3-0 og blev sparket ud af turneringen. Det tog hårdt på Griezmann, fortæller hans søster til L'Equipe.

- Hvis der er en klub, som vi taler med, så er det Atletico Madrid og ingen andre. Når han vender hjem fra landskampene sætter vi os ned og tænker over fremtiden. Her får Griezmann tid til at reflektere over tingene.



- Det er trættende at skulle læse nyheder om min bror hver dag. Men det er sandt, at Griezmann er knust efter at blive slået ud af Champions League. Det var et af hans helt store mål, da han valgte at blive i Atletico Madrid. Han ville vinde turneringen på hjemmebane (finalen i år spilles på Atletico Madrids bane).

- Lige nu er Griezmann samlet med det franske landshold, og det er en trøje, som han vil ære. Det er kun det, som han tænker på lige nu, kommer det afsluttende fra søsteren.

Atletico Madrid er ude af Champions League og ude af Copa del Rey mens de hænger 10 point bag FC Barcelona i tabellen. De ligner derfor ikke, at madrilenerne får noget at juble over i år - og det har altså sat tankerne i gang hos Griezmann.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Søster: Griezmann er knust

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder