Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Alba: Næsten samme følelse som i 2015

Nyheder - 22. marts 2019




Jordi Alba har fået mindre at tænke på, efter at han fik forlænget sin kontrakt med FC Barcelona. I stedet kan han rette fokus mod sin fodbold, som har været intet mindre end suveræn i denne sæson. FC Barcelona er på rette spor i alle turneringer og venstrebacken fortæller, at man i truppen - næsten - har den samme følelse som i 2015, hvor man vandt The Treble under Luis Enrique.

- Følelsen er næsten den samme som i 2015, da vi vandt The Treble. Vi er i pokalfinalen, vi er stadig med i Champions League og vi gør det godt i La Liga. Men vi taler om to forskellige trænere; to, som arbejder virkelig hårdt, så det er svært at skulle sammenligne.



- Med Enrique gik alt fantastisk godt. Vi vandt The Treble og alle i truppen havde det godt. Vi havde fornemmelsen af, at ingen kunne slå os. I dag har vi kvaliteten til at angribe og score mange mål.

Om Messi
- Når du spiller med Messi skal du tænke hurtigt på banen. Messi er en anden type spiller end alle andre; han gør alle sine holdkammerater bedre. Hans kvalitet i La Liga er fuldstændig latterlig, det er en kæmpe ære at spille sammen med ham.

Om Griezmann
- Han er en fantastisk spiller, men jeg ved ikke hvad der sker. Han valgte at blive i Atletico Madrid i sommers. Det er ikke mit problem, kommer det afslutningsvis fra Alba. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alba: Næsten samme følelse som i 2015

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder