Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

PSG-profil: Barcelona har købt Griezmann

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 29. marts 2019




Den tidligere Paris Saint-Germain-profil, Jerome Rothen, hævder at have kendskab til Barcas interesse i den franske landsholdsspiller, Antonio Griezmann, som FC Barcelona allerede har købt, ifølge den tidligere PSG-kantspiller.

Som flere medier har hævdet, skulle Antonio Griezmann angiveligt have tilbudt sig selv til den catalanske storklub, FC Barcelona, efter at franskmanden har fortrudt sin kontraktforlængelse med sin nuværende arbejdsgiver, Atletico Madrid, som blev underskrevet sidste år.



Ikke desto mindre har den franske stjerne fået flettet en frikøbklausul ind i sin kontrakt, som lyder på 800 mio. kr - et millionbeløb som Barca, ifølge Jerome Rothen, allerede har valgt at betale.

- Jeg har mine troværdige kilder og kan fortælle at Griezmann er Barca-spiller fra den kommende sæson, sagde Rothen til mediet, RMC Sport, hvor han skulle kommentere på sin landsmands fodboldfremtid.

Jerome Rothen, som spillede 180 kampe for PSG mellem 2004 og 2009, forklarede desuden at Griezmanns største drøm altid har været at spille for Barcelona og at Atletico-stjernen har været nedtrykt over sin egen Barca-afvisning fra sidste år, hvor stjernen jo valgte at blive i Atletico Madid fremfor at fortsætte på Camp Nou. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


PSG-profil: Barcelona har købt Griezmann

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder