Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Abidal har talt med Griezmann om skifte

Transfermarked - 1. april 2019




Et møde med Antoine Griezmann. Det har været overskrifterne i den catalanske presse som følge af et møde mellem FC Barcelona og Atletico Madrids angriber Antoine Griezmann. Historien om Griezmann tager til og mere og mere tyder på, at der igen er forbindelse mellem spillere og FC Barcelona efter den dramatiske afvisning i sommers.

Catalansk presse skriver, at Eric Abidal har været i snak med Antoine Griezmann om muligheden for at skifte til FC Barcelona. Klubben formåede ikke at hente Griezmann i sommers, da han gennem en dokumentar afslørede, at han hellere ville blive i Atletico Madri. Netop derfor ser mange catalanske tilhængere ned på ledelsen ønske om at hente ham til sommer.



Det forlyder, at Griezmann har fortrudt, at han blev i Atletico Madrid. Desuden fortryder han også måden hvorpå, han gav Barca-ledelsen besked, da de også måtte få svaret gennem dokumentaren. FC Barcelona var sikre på, at Griezmann ville skifte, at man allerede havde planlagt en præsentation af franskmanden.

Abidal har helt sikkert fået nogle vigtige informationer på sit møde med Griezmann, men intet er lukket ud endnu og det bliver altså spændende at følge udviklingen i sagen - for det sidste er næppe skrevet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Abidal har talt med Griezmann om skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder