Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Ousmane Dembélé er klar igen

Skader - 9. april 2019Officielt: Ousmane Dembélé er klar igen

Her til aften har FC Barcelona trænet på Old Trafford forud for morgendagens Champions League-brag mod Manchester United og efter træningen var der gode nyheder at hente for Ernesto Valverde og specielt Ousmane Dembélé.

Franskmanden er nemlig blevet erklæret fit for fight af klubbens læger og kan dermed komme i spil til kampen mod Manchester United. Dembélé deltog i dag ved træningen på lige fod med sine holdkammerater og lægerne kunne efterfølgende klarmelde ham.- Franskmanden er kommet sig over den skade, som han pådrog mod Lyon. Ousmane Dembélé er derfor til rådighed for Ernesto Valverde, skriver FC Barcelona på sin officielle hjemmeside og følger op:

- Efter førsteholdets træning på 'Theatre of Dreams' fik Dembélé det grønne lys.

Om Dembélé starter på banen, bliver skiftet ind eller bliver på bænken gennem hele kampen er endnu ikke til at vide. Senest kom han for tidligt i spil hvilket betød en ny skade, og det vil Valverde næppe gøre igen. Sandsynligheden er, at Dembélé starter på bænken og at man derfra ser situationen an i forhold til om Dembélé skal i spil eller ej.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

729,- DKK

359,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder