Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Ousmane Dembélé er klar igen

Skader: Af BarcelonaFC.dk - 9. april 2019


Officielt: Ousmane Dembélé er klar igen

Her til aften har FC Barcelona trænet på Old Trafford forud for morgendagens Champions League-brag mod Manchester United og efter træningen var der gode nyheder at hente for Ernesto Valverde og specielt Ousmane Dembélé.

Franskmanden er nemlig blevet erklæret fit for fight af klubbens læger og kan dermed komme i spil til kampen mod Manchester United. Dembélé deltog i dag ved træningen på lige fod med sine holdkammerater og lægerne kunne efterfølgende klarmelde ham.- Franskmanden er kommet sig over den skade, som han pådrog mod Lyon. Ousmane Dembélé er derfor til rådighed for Ernesto Valverde, skriver FC Barcelona på sin officielle hjemmeside og følger op:

- Efter førsteholdets træning på 'Theatre of Dreams' fik Dembélé det grønne lys.

Om Dembélé starter på banen, bliver skiftet ind eller bliver på bænken gennem hele kampen er endnu ikke til at vide. Senest kom han for tidligt i spil hvilket betød en ny skade, og det vil Valverde næppe gøre igen. Sandsynligheden er, at Dembélé starter på bænken og at man derfra ser situationen an i forhold til om Dembélé skal i spil eller ej.
Læs også
- Dembélés agent: Ousmane skal ingen steder
- Dembele om Neymar: Skræmmer mig ikke
- Tidligere kok: Dembélé lever et chokerende liv
- Officielt: Dembélé ude i 5 uger!
- PSG insisterer på Dembélé og Semedo


Ugens mest læste

Seneste nyheder