Annonce


Annonce

Annonce

Xavi: Fem nøgledueller mod Liverpool

Champions League - 1. maj 2019




FC Barcelona-legenden Xavi Hernandez ser med i aften når FC Barcelona tager imod Liverpool på Camp Nou i Champions Leagues semifinale. Her ser han primært frem mod fem nøgledueller, som kan gå hen og få en afgørende betydning.

Piqué mod Salah
- Piqués form i denne sæson har vist hvorfor han er stadig er blandt de bedste forsvarsspillere i verden. Salah bliver den største test for Piqué i denne sæson og jeg er sikker på, at det ikke bliver nemt for Piqué.

Alba mod Mané
- Alba har en masse erfaring fra de store kampe med Barca og Spanien. Al den erfaring skal han bruge for at kunne holde Mané nede. Mané har spillet som Salah i denne sæson og hans evne til at score mål gør ham ekstrem farlig.

Messi mod Alisson
- Ingenting har ændret sig. Messi er stadig den bedste spiller i verden og den største i historien. Alisson er en god målmand, og han skal finde det helt store spil frem for at kunne stoppe Messi i aften.



Suárez mod Van Dijk
- Van Dijk er Englands bedste forsvarsspiller i denne sæson og blandt de bedste i Europa. Suárez har talentet, men han bidrager i den grad også til det fysiske aspekt af spillet. Det bliver måske en af de mere interessante dueller.

Busquets mod Firmino
- Busquets er den bedste til sit job. Han er utrolig vigtig for FC Barcelona. Han kommer til at kontrollere spillet, men spillere som Firmino kan skabe noget ud af ingenting.

Der er kick off klokken 21.00 i aften. Husk at du kan få odds 7,00 på at Barca vinder kampen eller odds 16,00 på at Liverpool vinder. Klik her for at læse mere og spille med. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi: Fem nøgledueller mod Liverpool

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder