Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lenglet mistede en tand: Klar til at miste flere

Champions League - 3. maj 2019Lenglet mistede en tand: Klar til at miste flere

Clement Lenglet er en mand af meget få ord - men kriger sig igennem kampene og er i øjeblikket fast makkerpar med Gerard Piqué i forsvaret foran Marc-André ter Stegen. I opgøret mod Liverpool mistede han en tand og han fortæller selv, at han er klar til at miste endnu flere.

- Jeg mistede en del af min tand. Men det ville glæde mig at miste endnu flere, hvis vi fortsætter med at vinde, fortalte Lenglet til Radio Monte efter opgøret.- Det var en svær kamp og jeg blev nødt til at arbejde mig ind i måden at forsvare på over for Salah på grund af hans hurtighed. Du kan ikke efterlade plads til ham, men samtidig skal du sørge for ikke at blive løbet i ryggen, så det var en balance, man skulle finde.

- Denne type kamp er virkelig svær at spille, men som tiden skred frem blev det bedre at få en forståelse for hvor langt fra Salah jeg skulle stå, forklarede Lenglet.

Lenglet havde sine problemer med Salah og fik da også et gult kort for at stoppe egypteren ved at hive ham i trøjen. Salah havde et par nærgående forsøg - blandt andet et på stolpen - men han kom altså ikke på måltavlen og sammen med sine holdkammerater skal de nu finde løsningen på at kode FC Barcelona op i returkampen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

359,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder