Annonce


Annonce

Annonce

Rakitic: Intet problem at bede om tilgivelse

Nyheder: Af Sajad Koftan - 13. maj 2019




Ivan Rakitic var en af de spillere som modtog en voldsom portion kritik efter Liverpool-nederlaget i Champions League, hvor midtbanestjernen herefter tog til fest i Sevilla - noget som kroaten valgte at kommentere på efter søndagens 2-0 sejr over Getafe på Camp Nou.

Et nederlag på 4-0.

Ikke ofte man ser FC Barcelona lide så stort et nederlag - heldigvis, vil mange fans sansynligvis pointere.

Derfor er Liverpool-kampen stadig frisk i erindringen i Catalonien og specielt hos FC Barcelona, hvor mange fans ligeledes stillede spørgsmålstegn ved Ivan Rakitics trang til at feste i Sevila, netop som FC Barcelona oplevede et af de største skuffelser i nyere tid.

- Jeg ser intet problem i at bede om tilgivelse. Jeg er en familiefar som altid prioriterer familien højst. Jeg tog til Sevilla for at se min elskede familie. Jeg er meget åben som person. Da familien tog et billede med mig, vidste jeg ikke at det ville blive så voldsomt med reaktionerne.

- Men jeg giver mig altid 100% for den klub som jeg elsker. Jeg vil det bedste for klubben, sagde kroaten.

FC Barcelonas afslutter La Liga-sæsonen med den sidste kamp på udebane mod Eibar, inden Copa del Rey-trofæet står på spil i finalen mod Valencia. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rakitic: Intet problem at bede om tilgivelse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder