Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca-transferoverblik 2019/2020

Transfermarked - 12. juli 2019




I dag blev det endelig bekræftet, at Antoine Griezmann skifter til FC Barcelona for den nette sum af 120 millioner euro. En offentlig hemmelighed er endelig blevet sluppet løs og nu med de mange penge brugt er der god grund til at kigge på budgettet.

FC Barcelona har sendt fem mand ud af huset, som de har fået penge for. Ind er kommet to spillere og det giver alene et underskud på knap 500 millioner kroner. Men der ventes fortsat at blive solgt og købt ind, så konklusionen er endnu ikke lavet - men her får du det store transferoverblik hidtil.

FC Barcelona: Solgt
Jasper Cillessen: 35 millioner euro
André Gomes: 25 millioner euro
Denis Suárez: 12,9 millioner euro
Marc Cardona: 2,5 millioner euro
Sergi Palencia: 2 millioner euro
Total: 77,4 millioner euro

FC Barcelona: Købt
Antoine Griezmann: 120 millioner euro
Neto: 26 millioner euro
Total: 146 millioner euro

De to tal giver et underskud på 68,6 millioner euro svarende til præcis 512 millioner danske kroner. Men transfervinduet er langt fra forbi og Ernesto Valverde håber, at ledelsen kan arbejde hurtigt med at få solgt nogle spillere, da han ikke ønsker at komme for dybt ind i sæsonen med spillere, som ved, at de er på vej videre i karrieren.

Frenkie de Jong blev sikret i januar. Med hollænderen har FC Barcelona brugt 152,4 millioner euro, da han kostede 75 millioner euro. Desuden er samtlige ovenstående beløb uden variabler. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca-transferoverblik 2019/2020

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder