Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Hvorfor har Valverde givet spillerne fri?

Nyheder - 18. august 2019Hvorfor har Valverde givet spillerne fri?

FC Barcelona-spillerne er for få uger siden mødt ind efter en måneds sommerferie. Turen gik herefter til Japan, hjem til Barcelona og videre til USA før man fløj hjem igen. Her forberedte man sig til ligapremieren mod Athletic Bilbao, men rent taktisk var man langt fra forberedt.

FC Barcelona kunne ikke knække baskerne, som forsvarede og angreb som et hold. De snuppede sejren kort inden slutfløjt hvilket betyder, at Barca for første gang i 10 år ikke har vundet åbningskampen. Dengang tabte man 1-0 ude mod Numancia i Pep Guardiolas første kamp. Den sæson vandt man dog samtlige turneringer, man deltog i.

Efter nederlaget til Bilbao chokerede Valverde ved at give spillerne hele tre fridage og det sætter man spørgsmålstegn ved i de lokale medier. Spillerne har netop haft en måneds pause og det gavner ingen, at en spiller som f.eks. Ousmane Dembélé har udnyttet sine fridage til at flyve i 16 timer i alt i løbet af tre dage. Franskmanden er rejst til Senegal mens Suárez er rejst til Marokko.

Spørgsmålet er hvad der ligger bag siden Valverde efter første kamp forærer spillerne tre fridage i stedet for at træne, komme i bedre form og holde fokus på den vigtige sejr mod Betis.

Man ser typisk spillere få fri i et par dage, men det typisk kun i slutningen af sæsonen efter mange kampe, at spillerne får ro og frihed med familie. Men Barca har altså kun spillet én officiel kamp og Valverde har allerede sendt spillerne ud på en tre dages miniferie.

Om ferien har gavnet kan man se om en uge når Real Betis kigger forbi Camp Nou.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 51%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Børn

529,- DKK

369,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder