Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Holdkammeraterne stoler blindt på Suárez

Nyheder: Af Rasmus Halby - 27. september 2019




Luis Suárez har været udsat for en masse kritik i denne sæson, hvor han kun har scoret i 1 ud af sæsonens 5 kampe. Mange medier spekulerer i, om Suárez tid på toppen er ovre, og Barcelona istedet burde fokusere spillet om de yngre kræfter.

I øjeblikket virker Valverdes foretrukne start-trio til at være den forventede MSG-trio - nemlig Messi, Suárez og nytilkomne Griezmann. Én af de tre i trioen er dog især blevet havlet ned både af fanbasen og af pressen. For selvom Messi knap har spillet grundet skade, og Griezmann kun har vist sig målfarlig på hjemmebane, er det Suárez der ikke virker så skarp som de andre.

Med unge spillere som Ousmane Dembélé, Ansu Fati, Carles Pérez og Abel Ruiz klar til at overtage Suárez plads i trioen kræves der forbedringer. Spørger man dog Ernesto Valverde eller resten af spillertruppen i Barcelona er der fuld opbakning til den 32-årige angriber. Det melder flere medier, som dog samtidigt skriver, at weekendens kamp mod Getafe bliver et nøgleopgør for Luis Suárez, som er tvunget til at præstere for at beholde til plads i startelleveren.

Især Luis Suárez's udebanestatistik er blevet alvorligt kritiseret. I Champions League er det blevet til 19 målløse kampe i træk for angriberen som sidst nettede imod APOEL i 2015. SPORT har dog gravet nogle tal frem fra foregående La Liga-sæsoner, som beviser Suárez målstøvler også er der på udebane. I 2017/18-sæsonen scorede Luis Suárez nemlig 16 mål på udebane, og 15 mål på hjemmebane. Sidste år i 2018/19-sæsonen scorede han 12 udebanemål og 13 hjemmebanemål.

Suárez fortjener retteligt kritik for hans lang målløse stime på udebane i Champions League, men fortjener også cadeau for hans målsnit i La Liga. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Holdkammeraterne stoler blindt på Suárez

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder